<< Tagasi

Silver Schultz võitis Fixus Marimetsa Kapp Paf Vormsi VII rattamaratoni ja liigub kindlalt sarja üldvõidu poole

04. augustil, kuumal suvepäeval sõideti Fixus Marimetsa Kapp Paf Vormsi VII rattamaraton.

Vormsil toimunud sarja neljandal võistlusel osales 270 ratturit. Vormsi saarele uskumatult pikal 47,5 km pikkusel põhisõidul osales 121 ratturit. Lühemal 25,5 km pikkusel distantsil aga 101 ratturit. Lisaks sõitis lastesõitudel 48 väikest rattasõpra.

Fixus Marimetsa Kapp põhisõidu pika distantsi võitis Vormsil Silver Schultz AT Spordist ajaga 01:31:52 ja liigub kindlalt sarja üldvõidu poole. Ligi seitse minutit hiljem lõpetasid Markus Vähi ajaga 01:38:30 Redbike Teamist teisena ja Üllar Petrovitš ajaga 01:28:31 Jalgrattaklubist Paralepa kolmandana. Parim naine põhisõidu pikal distantsil oli Maris Lillep Redbikest ajaga 1:48:17. Teise koha naistest sõitis välja Kädi Raadla  Jalgrattaklubist Paralepa ning kolmanda Merike Meriküla Team Sutlemast.

Põhisõidu lühemal distantsil sõitis pikalt eest ära ning võitis Matvei Tarassov Nõmme Rattaklubist ajaga 0:58:16, teisena lõpetas Markus Välja samuti Nõmme Rattaklubist ja kolmas Kristofer Säälik CFC-st. Parim naine lühemal distantsil oli Darola Kruusik MyBody ee -st ajaga 01:02:49.

Lastesõidu 2km distantsil oli poistest parim Markus Aleksander Saar Kuusalu Rattaklubist ajaga 04:55, teise koha saavutas Oskar Robert Tagel Nõmme Rattaklubist ja kolmanda koha Kevin Matteus Kullamaa Spordiklubist. Parima tüdrukuna sellel distantsil finišeeris Pauliine Pesor KoMo rattaklubist ajaga 05:54, järgnesid Eliandra Luiga ja Liisa Kriis AT Spordist.

Lastesõidu lühemal  distantsil võidutsesid tüdrukud eesotsas Kertu Mitiga JSK Ravest, teisena lõpetas Melissa Kivi Ac Racingust ja kolmandana Katriin Nelis. Poistest oli parim Maikel Magnus Välja ajaga 03:03, temale järgnesid Raian Püve klubist Kord Kuus ja Kevin Kertsman Spordipartnerist.

Parima naiskonna auhinna võitis Redbike Naised ja parim võistkond oli tuli Hawaii Express Kuressaare.

 

Tulemused ja info veebilehel:

http://marimetsakapp.ee/tulemused/?aasta=2018

http://marimetsakapp.ee/galerii/2018/

Marimetsa Kapp jätkub Hiiumaal, Hiiumaa VII rattamaratoniga 18. augustil.