<< Tagasi

Eesti omavalitsuste 43. suvemängude jalgrattakross Pullapääl

Pühapäeval toimusid Haapsalus Eesti omavalitsuste 43. suvemängud, mille raames võisteldi Pullapääl jalgrattakrossis. Rada kulges 4,6 km pikkusel metsa, kruusa ja paekivise pinnasega ringil. Esimeses sõidus sõitsid vanuseklasside M ja M40 ratturid. Meeste arvestuses võitis Lauri Malsroos, teisena ületas finišijoone Kristo Sepp ning kolmandana Tõnis Saar. Vanuseklassi M40 kiireim oli üldarvestuses neljandana lõpetanud Meelis Rebane, edastades Eero Kiskoneni ning Madis Sildveed.

Teises sõidus olid kiireimad vanuseklassi M16 ratturid. Esimesena finišeeris Oskar Kontus, tema järel Lauri Tamm ja Henry Grünberg. Vanuseklassi M50 parimana lõpetas Sven Luks, teisena Harry Sügis ning kolmandana Roland Toome.

Naistest oli rajal kiireim Merili Sirvel, teise koha saavutas Kelly Kalm ning kolmanda koha Indra Kutser. Vanuseklassi N35 kolm parimat olid Maris Kaarjärv, tema järel Kristiina Kõll-Grünberg ning Ingrit Kala. Neidude N16 vanuseklassi parimana lõpetas Silvia Türkson, teisena Anet Sirvel ning kolmandana Laura Tormet.

http://www.joud.ee/est/g79s4492 

Kadi Saviir

JK Paralepa