<< Tagasi

Karujärve VII Rattamaratonile – Saaremaale

 

Kätte on jõudmas Fixsus Sport Marimetsa Kapi hooaja viimane etapp, mis viib meid 7.oktoobril, eesoleval laupäeval, üle vee, Eesti suurimale saarele – Saaremaale, Karujärvele, Karujärve VII Rattamaratonile. Karujärve asub kesk-Saaremaal, saare suurima liivarannaga järve kaldal.

Taas on valikus kolm põhidistantsi, “60+” ehk 66km pikkune distants, pikk ehk 44km pikkune distants ning 18km ehk lühike distants. Loomulikult ei unustata ka noori sportlasi ja toimuvad lastesõidud, distantsideks nagu ikka 2km, 1km ja 250m.

Esimesena ehk keskpäeval, 12.00, stardivad “60+” distantsil osalejad. Peale neid, 12.05 toimub laste tutvustussõit, seejärel algavad kohe laste stardid. Alustades vanematest ehk pikemast 2km pikkusest distantsist ja lõpetades kõige pisematega.

Pärast lastesõite, kell 13.00 stardib pikk ehk 44km pikkune distants. Veerand tundi hiljem ehk 13.15 järgneb neile lühikese distantsi start.

Tule ja saa osa Lääne-Eesti suurimast rattasarjast!

Nael kummi,

Fixus Sport Marimetsa Kapp ja JK Paralepa ootavad!