<< Tagasi

Fixus Sport Marimetsa Kapp Kullamaa XIV Rattamaraton

Fixus Sport Marimetsa Kapa staašikaim etapp on juba käega katsutav. Etapiks on Kullamaa XIV Rattamaraton ja toimub ta sel pühapäeval, 17.09.

Valida saab seekord kolme põhidistantsi vahel. Kõige pikem on “60+” distants pikkusega 68km. Pikk põhidistants on 45km ja lühike põhidistants pikkusega 25km. Samuti ei puudu ka lastesõidud distantsidega 2km, 1km ja 0,25km.

Alates kell 10.00 oodatakse Kullamaa koolimaja juures hommikuseid registreerijaid ja jagatakse stardimaterjali. Põhisõitude stardid saavad alguse keskpäeval, neile eelnevad lastesõidud.

Esimene lastesõitude start on kell 11.00, millele eelneb ka lastele mõeldud rajatutvustus sõit. Startidega alustatakse vanematest lastest ning punkti panevad lastestartidele viimasena kimavad Tillusõidu läbijad. Nagu ka kõigil teistel etappidel, ootab loomulikult ka Kullamaal kõiki lapsi finišijoonel Väike Tom.

Esimese põhidistantsida stardivad täpselt kell 12.00 “60+” distantsi läbijad. Veerand tundi hiljem ehk 12.15 järgnevad pika põhidistantsi, ehk 45km pikkuse raja läbijad. Lühikese põhidistantsi start järgneb kell 12.30.

Peamine osakaal on metsa-, põllu- ja terviseradadel. Umbes 30% möödub ka kruusateid läbides. Väiksem osa möödub ka kruusateedel.

Tegu on ühtlasi ka Fixus Sport Marimetsa Kapp eelviimase etapiga ehk tulemata ei tasu jätta, sest palju võimalusi enam ei ole!