<< Tagasi

Caspar Austa võitis Fixus Sport Marimetsa Kapp Paf Vormsi V rattamaratoni

31. juuli 2016

P R E S S I T E A D E

30. juulil jätkus Lääne Eesti maastikurattasari Fixus Sport Marimetsa Kapp Paf Vormsi V rattamaratoniga.

Vormsil toimunud sarja neljandal võistlusel osales 370 ratturit. Vormsi saarele uskumatult pikal 45,5 km pikkusel põhisõidul osales 178 ratturit. Lühemal 25,5 km pikkusel distantsil aga 139 ratturit. Lisaks sõitis lastesõitudel 53 väikest rattasõpra.

Fixus Sport Marimetsa Kapp põhisõidu pika distantsi võitis Vormsil Caspar Austa TÜASK-st ajaga 01:29:55, põneva tasavägise sõidu lõpetasid teisest neljandani sama ajaga 01:30:09 järjestuses Joonas Maanurmne VeloplusTorq Pro Team-st, Kristo Sepp Redbike/Hiiekost ja Rivo Pajur VeloplusTorq Pro Team-s. Parim naine põhisõidu pikal distantsil oli Tatjana Dobolina Spordipartnerist ajaga 1:41:48. Teise koha naistest sõitis välja Gerda Algre Jalgrattaklubist Paralepa ning kolmandana Kadri Kangur Tervisespordist.

Põhisõidu lühemal distantsil sõitis pikalt eest ära ning võitis Rait Ärm Porter Racingust ajaga 0:54:25, teine Rando Marten Evendi samuti Porter Racingust ja kolmas Lauri Tamm KJK-st. Parim naine lühemal distantsil oli Kädi Raadla Suusaklubist Sula ajaga 01:01:06.

Tulemused ja info veebilehel http://paralepa.ee/marietapid/iv-vormsi/tulemused

Marimetsa Kapp jätkub Hiiumaal, Hiiumaa V rattamaratoniga 20. augustil.

LISAINFO

Jaan Saviir

Tel: 5026247

E-post: jaan@hts.ee

 

Läänemaa maastikurataste sarja Marimetsa Kapp peakorraldaja on JK Paralepa

Jälgi meie tegemisi Facebook’is https://www.facebook.com/MarimetsaKapp