<< Tagasi

Marimetsa Kapp 2019

Lääne-Eesti maastikuratta sari Fixus Marimetsa Kapp tähistas 2018. aastal oma 13. hooaega. Soovime tänada kõiki osalejaid ja kaasaelajaid ning loodame, et teil on olnud vähemalt sama tore, kui meil korraldajatena.
2019. aastal oleme võtnud eesmärgiks pakkuda maastikurattavõistlusi tuntud Marimetsa headuses, küll aga viimaste aastatega võrreldes mõnevõrra vähenenud mahus. Kavas on kolm etappi: Paliveres, Paralepas ja Paldiskis.
Palivere etapp on aastatega kujunenud üheks sarja lipulaevaks ning soovime sõitjatele ka tuleval hooajal pakkuda võimalust Läänemaa „mägesid“ vallutada. Paralepa etapp on sarja algusaastatel osalenutele varasemalt tuttav, kuid viimastel aastatel vajanud unustuste hõlma. Tutvustamaks sõitjatele Haapsalu lähiümbruse ägedaid singleid ja mõnusaid metsateid, pakume eeloleval hooajal võimalust sellega (taas)tutvust teha. Loomulikult ei tasu unustada ka korraldajaklubi nimelist tausta, mistõttu Paralepa etapi edukas läbiviimine on meie jaoks mõneti auasi. Täiesti uue etapina kavas olev Paldiski pakub palju avastamisrõõmu oma erakordsete maastike ning looduskaunite vaadetega, seega on, mida oodata.
Ehk nii mõnelgi tekib ilmselt küsimus Marimetsa Kapi etappide vähenemise kohta, siis korraldajatena oleme veendumusel, et arenemiseks tuleb vahel ka samm tagasi astuda. Marimetsa Kapi eesmärgiks on läbi aastate olnud meeldejäävate sündmuste korraldamine ning soovime ka eeloleval hooajal pakkuda suurepäraseid rattaelamusi nii pere kõige pisematele, kui ka juba kogenud rattahuntidele. Uuel aastal uue hooga, sõbrad!