<< Tagasi

Laupäeval peetakse Marimetsa Kapp Hiiumaa Rattamaraton

Eeloleval laupäeval, 19. augustil pakub tavalisele puhkepäevale alternatiivi Fixus Sport Marimetsa Kapi Hiiumaa Rattamaraton. Ühtlasi on tegu Marimetsa Kapi viienda ja viimase etapiga suvekuudel.

Hiiumaa VI Rattamaraton viib meid taas üle mere ja mere äärde, start antakse Randmäe Puhketalu hoovil. Võistluskeskus asub Heltermaa sadamast 37km kaugusel. Võistluskeskusse on võimalik sõita ka bussiga, millele saab registreerida siit.

Buss sõidab liinil Heltermaa-Randmäe-Heltermaa ja piletihind on 10 eurot (alla 12-aastased tasuta). Buss ootab võistlejaid 11.15 saabuvalt praamilt ning viib 17.30 väljuvale praamile tagasi. Praamipileteid saab broneerida siit.

Rajatutvustus on 16. augustil, tutvustussõit algab Randmäe Puhketalu väravast kell 18. Seekord on distantsideks 40km ja 22km, lastesõidud vastavalt vanusele 2km, 1km ja 300m.

Registreerimine ja numbrite väljastamine algab kell 11.30 ja lõpeb kell 13. Pikema distantsi, 40km, start on kell 13.20, lühema distantsi, 22km, start on kell 13.30. Lastesõidud algavad kell 12.30.

Kellel ühest päevaks saarel väheks jääb, saab osa võtta pühapäeval, 20. augustil peetavast Hiiumaa rattaseiklusest. Võistlus korraldatakse koostööd Paralepa Jalgrattaklubi ja Hiiumaa Orjenteerujate klubiga.

Täpsemalt saab ettevõtmisega tutvuda siit.

Grete Lehemaa